Wat is SafeCoin?

SafeCoin, is de eerste en de enige community editie van Solana. Het biedt snelheid en prestaties aan op een industrieel niveau, interoperabiliteit (communicatie en data tussen verschillende blockchains)  en schaalbaarheid naar een breed publiek. SafeCoin maak gebruikt van alles dat Solana zo goed maakt en verbeterde dat. Zo maakte SafeCoin de code meer efficiënt, uitvoerbaar en toegankelijk.
Scroll naar beneden om meer te lezen.

Directe links naar SafeCoin.org

Snel

SafeCoin is super SNEL!
Door de unieke multi-threaded opbouw en het Proof of History protocol, kan het Safecoin netwerk een ongelofelijke 65.000+ transacties per seconden verwerken.

Betaalbaar

Transacties kosten zijn significant lager dan die van andere Blockchains. De huidige SAFE transactiekosten staan op 0,0001 SAFE. Deze kosten zullen, niet zoals wel voorkomt bij andere Blockchains, fluctueren met netwerk activiteit.

Milieu vriendelijk

Met de kracht van multi-threading is het SafeCoin netwerk 's werelds meest energie efficiënte crypto met het lage verbruik van ~0,0000027 kW per transactie. Een groene crypto dus. 

Toegankelijk

Het grootste verschil tussen Solana en SafeCoin dat bijna iedereen een eigen Validator kan starten en een bijdrage kan leveren aan het netwerk. Een belangrijke onderdeel van SafeCoin is om gedecentraliseerd te zijn. Hoe meer mensen valideren, hoe groter de decentralisatie is. 

Privacy

SafeCoin heeft geen ICO of IEO of een andere vooraf beschikbaar inkoop momenten gehad en is niet geclasseerd als een security. Op geen enkel moment zal het Safecoin team vragen naar persoonlijke details van je. 

Community

SafeCoin wordt geleid door een community van gepassioneerde mensen die kijken naar de toekomst van crypto en naar het potentieel van SafeCoin. Er is een teampage te vinden met een aantal zeer gepassioneerde 'Safers', daarnaast is er een aanvullende daadkracht van een community.